Saturday, March 17, 2012

--- 4th AGM KeReX dan Sambutan Besday Boy Bino ---

Ok! Dah tiba masanya untuk peralihan kuasa President KeRex. Kira setahun dah la Bino ni jadi pak pres. Dah macam2 perkara yang berlaku dan beliau handlekan. Tidak kurang juga pembaharuan dari segi pengurusan kelab. Tahniah diucapkan kepada beliau. Nampak jer kecik tapi otak manyak B E S A R . Orang utara kata 'akai jenuh'.

Secara kebetulan aku lepak2 di Melaka that time, so sajer je la join diaorg punya AGM. Berikut beba pic yang mengganmbarkan suasana spjg majlis.

Video ni bg aku antara yg terbaik dari segi susunan dan editing. Syabas. Sesuai la dgn taraf student. Kalu gempaq sgt, itu xstudent namanya. Masa tayangan ni, aku sedikit tersentuh la. Biasa la aku kan hati lembut. Touching bukan sbb bad thing, tapi gembira melihat korang2 la dan penghargaan buat pak pres, Bino.

Kebiasaannya orang letak video di akhir. Tapi aku nak letak awal. Layaaaaannnn........

 

Majlis bermula dengan ala-ala red carpet la konon. Semua datang dengan penuh gaya dan fashion. Semua artis. Lalalalalalalalala...... artis keeeeee..????




Thursday, March 15, 2012

--- Konvokesyen IPGM KPM ---

T A H N I A H . . . ! ! !
Tahniah kepada rakan2 guru sekalian yang berkonvokesyen baru2 ini. Semoga kalian menjadi guru yang baik. Berikut adalah beberapa rakaman gambar2 pada 12 dan 13 Mac pada hari raptai dan konvo. Aku kat situ ada job sikit. Hihihihi....so sambil2 la kan....



















Sunday, March 11, 2012

--- nGah nOrle dan aBg aZmi ---

Majlis Akad : 10 Mac 2012
Resepsi : 11 Mac 2012
Lokasi : Mersing
Pakej : Mockup Sticky Album 13x13 (lanscape) + Gambar bawah 100 keping (4R,6R,A4) + 14R with frame + unlimited softcopy








14R berbingkai


Mockup belakang. Tulisan adalah pilihan pengantin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...